Telefoon:

030-6889170

Bereik Websites Jordaan Multi Media

Bereik Websites Jordaan Multi Media. De websites van Jordaan Multi Media worden jaarlijks 1,5 miljoen keer bezocht. Voor adverteerders is er een palet aan advertentiemogelijkheden, campagnes, clicks en plaatsing van SEO links.

Blogs en SEO links op de Websites

Het is mogelijk om gebruik te maken van de kwaliteiten van de websites van Jordaan Multi Media. Zowel voor het plaatsen van eigen blogs en pagina's als het plaatsen van SEO-links in bestaande pagina's is voldoende ruimte.

Neem met ons contact op om meer over de mogelijkheden en prijzen te weten te komen.

Websites van Jordaan Multi Media

Woonwebsite.nl richt zich op alles wat met wonen te maken heeft in de brede zin van het woord. Dus zowel woninginrichting, meubels, klussen en verbouwen, financiële en juridische zaken als de woonomgeving.

Allesoverboekenenschrijvers.nl richt zich op de liefhebber van boeken en lezen. Je vindt er informatie over auteurs, boeken, leestips en recensies. Allesoverboekenenschrijvers.nl is eind 2014 van start is gegaan heeft inmiddels zo'n 1.200.000 bezoekers per jaar.

MuzikaleOntdekkingen.nl richt zich op de bezoeker die geïnteresseerd is op de achtergronden bij de muziek. De website MuziekaleOntdekingen.nl die in 2014 is gestart, groeit gestaag en heeft inmiddels zo’n 600.000 bezoekers per jaar.

Allesoveretenendrinken.nl is een nieuwe website waarmee Jordaan Multi Media is gestart in het najaar van 2015. De website die nog in ontwikkeling is richt zich op de bezoeker die geïnteresseerd is in (gezonde) voeding en de achtergronden bij eten en drinken. Naast informatieve pagina’s worden er met regelmaat blogs door de redactie geplaatst. De ambitie is om Allesoveretenendrinken.nl in 2016 gestaag te laten groeien zowel met pagina’s en blogs als qua bezoek. Op dit moment heeft Allesoveretenendrinken.nl zo’n 50.000 bezoekers per jaar.

Allesoverhuisentuin.nl biedt consumenten en bedrijven informatie en inspiratie over woninginrichting, meubels, bouwen en verbouwen, huishouden, schoonmaken en tuinieren. Op Allesoverhuisentuin.nl vindt u een uitgebreide database met openingstijden en andere informatie van vele duizenden woonwinkels, bedrijven en organisaties. De website bestaat sinds het 2000 (begonnen als Woonwebsite.nl) en bevat ruim 50.000 pagina’s. Dagelijks worden ook de aanbiedingen- en evenementenpagina’s door veel bezoekers bekeken.

Bereik meer bezoekers via de websites van Jordaan Multimedia

Allesoverkunstenaars is een website die in 2017 is gestart. Hier kan de bezoeker veel informatie vinden over kunstenaars, kuns, musea en meer. Inmiddels verwelkomt de website zo'n 125.000 bezoekers per jaar en dit aantal stijgt gestaag.

Zoekenvindalles.nl biedt informatie over een groot aantal verschillende onderwerpen zoals adresinformatie, openingstijden, tips en advies. Diverse relevante aanbieders met een aantrekkelijk aanbod kunnen bij de onderwerpen worden geplaatst. Deze website is in augustus 2015 verworven door Jordaan Multi Media. Zoekenvindalles.nl is gestart in 2002.

Allesoversporters.nl is de nieuwste website van Jordaan Multi Media. Gestart in 2018 zal Allesooversporters naar verwachting in 2019 tussen de 55.000 en 75.000 bezoekers verwelkomen.

Meer Websites van Jordaan Multi Media