Telefoon:

030-6889170

WebRapport

WebRapport van Jordaan Multi Media geeft inzicht en advies voor een goede website

Voor veel bedrijven is het niet zo’n probleem om een website opgestart te krijgen. Maar wat uit contact met veel van onze klanten is gebleken, is dat het wel lastig is om een website te maken met effectieve pagina’s die aansluiten bij de behoefte van de bezoekers en klanten en die zo zijn gemaakt dat ze kansrijk zijn in Google. Vaak is er te weinig of geen tijd beschikbaar binnen de dagelijkse hektiek. Of, misschien wel nog vervelender, wordt de kostbare tijd besteed aan zaken die niets opleveren. Om dit te voorkomen heeft Jordaan Multi Media het zogenaamde WebRapport ontwikkeld.

WebRapportEen heldere structuur en duidelijke website vergroten de kans op succes

Jordaan Multi Media helpt u graag om de doelen van uw website concreet te maken en te bepalen wat de structuur en eisen zijn waaraan deze moet voldoen. In een vraaggesprek inventariseert Jordaan Multi Media hoe een website het best kan worden ingezet in uw situatie en op welke wijze de kans op succes het grootste is. Hierbij wordt uitgegaan van uw diensten of producten en de doelgroep die potentieel uw klant is. Ook wordt uitgezocht hoe de kans het grootste is om deze doelgroep met behulp van de eigen website te bereiken. En bij dit alles wordt rekening gehouden met het beschikbare budget.

WebRapport geeft een eerlijk en haalbaar advies binnen het beschikbare budget

Op basis van het gesprek wordt een WebRapport gemaakt voor de invulling van uw website. Dit WebRapport bevat, kort en bondig, een aantal aandachtsgebieden:

  • de wijze waarop de website kan worden gebouwd en opgebouwd,
  • wat de stijl en vormgeving van de website moeten zijn,
  • wat de inhoud moet zijn van de pagina’s die erop komen,
  • in welke structuur deze pagina’s aangeboden moeten worden,
  • aan welke technische en inhoudelijk eisen de website moet voldoen,
  • advies over het meten van de resultaten van de website,
  • een indicatie van de kosten voor de bouw en het vullen van de website.

Het WebRapport is zo eerlijk mogelijk. Geen indianenverhalen maar duidelijk met een reële kans van slagen en oplossingen die passen binnen het beschikbare budget. Met behulp van het rapport kunt u de juiste vervolgstappen zetten om te komen tot een moderne en goed functionerende website die zowel u als de bezoekers van goed dienst is!